Finance & Control

Deze online open dag is al geweest!

Op zaterdag 13 maart kon je hier live presentaties volgen en chatten met studenten tijdens de online open dag. Nu vind je hier video’s over de opleiding. Meer weten over de opleiding? Ga naar de opleidingpagina van Finance and Control.

Is dit iets voor jou?

Dacht je dat je je als ‘financial’ alleen maar met cijfers aan de slag gaat? Het rekenwerk is geautomatiseerd, dus wordt het steeds belangrijker dat je goed met de financiële programma’s kunt omgaan. En vooral ook dat je begrijpt wat de cijfers betekenen voor jouw bedrijf. Hoe verhouden die zich tot trends in de markt? Welke investeringen zijn verstandig? Welke impact hebben investeringen van het bedrijf op milieu en maatschappij? Op basis van jouw analyses kunnen bedrijven goede afwegingen maken.

Wij leiden je op tot ‘future proof financial’. Je leert financiële kennis te combineren met de nieuwste technologieën. Op basis van data-analyse schrijf je (financiële) rapportages en adviezen voor het management van je bedrijf. Nadat je de opleiding hebt afgerond, kun je aan de slag als (assistent) controller, business analist, consultant of financieel adviseur.

Twijfels of toch niet helemaal wat je zoekt? Misschien past een van deze opleidingen ook bij je. Klik op de link en ga naar de open dag:

Dit is het!

Kom kennismaken
Een open dag geeft je een goed beeld. Wil je echt weten hoe het is bij Zuyd? Kom dan proefstuderen. Een eerstejaars student neemt je (online) een dag mee naar alle lessen, werkgroepen en koffiebreaks. Of je volgt een (online) programma dat de opleiding speciaal voor jou heeft samengesteld. Zien we je snel weer?

Kom proefstuderen

Stel al je vragen
Vraag onze studenten welke vakken het leukst of het stomst zijn. Of ze vrienden hebben gemaakt en wat ze van het gebouw vinden. Vraag onze docenten of je beeld van de opleiding klopt, of je interesses er echt in terug komen. We helpen je al je twijfels weg te nemen. Zo maak je een goede keuze. Kijk bij het kopje 'livechat' wanneer je met onze studenten kunt chatten.

En nu?

Praat erover 
We vertellen je vandaag veel. Praat er daarom de komende dagen over. Vinden je ouders dat deze opleiding bij je past? Wat vinden je vrienden en je mentor? Praten met anderen kan je helpen. Het bevestigt dat je de juiste keuze maakt of laat je andere mogelijkheden zien. Je komt via via vast iemand op het spoor die deze opleiding doet of werkt in het beroep dat jij voor ogen hebt.

Praat je liever met iemand van Zuyd over je studiekeuze? Mail dan onze studiekeuzeadviseur via studiekeuzeadvies@zuyd.nl

Ben je al enthousiast? Schrijf je dan direct in voor de opleiding!

Houd contact
Wil jij op de hoogte blijven van Finance & Control? Volg ons dan op Instagram en Facebook. En als je de livechat hebt gemist, kun je hier al je vragen stellen.