Accountancy

Deze online open dag is al geweest!

Op zaterdag 13 maart kon je hier live presentaties volgen en chatten met studenten tijdens de online open dag. Nu vind je hier video’s over de opleiding. Meer weten over de opleiding? Ga naar de opleidingpagina van Accountancy.

Nog niet overtuigd?

Laat je inspireren door de ambassadeurs van het beroep! Bekijk de vlogs van Boris over het accountantsvak. 

  • Boris meets ... Ilias
  • Boris meets... Claudia

Of bekijk de video over de baankansen van Accountancy.

Is dit iets voor jou?

Vind jij het leuk om te puzzelen met cijfers en los je graag problemen op? Is jouw werk betrouwbaar en nauwkeurig? Werk je daarnaast graag met mensen? Volg dan de opleiding Accountancy en duik in de financiën van ondernemers, bedrijven en overheid. 

De rol van de accountant ondergaat tegenwoordig een make-over, niet zo zeer inhoudelijk, maar wel wat betreft de manier van werken. In deze opleiding bij Zuyd leer je financiële kennis te combineren met de nieuwste technologieën. Denk hierbij aan hoe computers je kunnen helpen in het foutloos opleveren van cijfers of het controleren van processen. Zodoende word je opgeleid tot ‘future proof financial’. Daarnaast ben je niet alleen bezig met cijfers, je bent ook een vertrouwenspersoon voor organisaties. Nadat je de opleiding hebt afgerond, kun je aan de slag als (assistent)accountant.

Twijfels of toch niet helemaal wat je zoekt? Misschien past een van deze opleidingen ook bij je. Klik op de link en ga naar de open dag:

Dit is het!

Kom kennismaken
Een open dag geeft je een goed beeld. Wil je echt weten hoe het is bij Zuyd? Kom dan proefstuderen. Een eerstejaars student neemt je (online) een dag mee naar alle lessen, werkgroepen en koffiebreaks. Of je volgt een (online) programma dat de opleiding speciaal voor jou heeft samengesteld. Zien we je snel weer?

Kom proefstuderen

Stel al je vragen
Vraag onze studenten welke vakken het leukst of het minst leuk zijn. Of ze vrienden hebben gemaakt en wat ze van het gebouw vinden. Vraag onze docenten of je beeld van de opleiding klopt, of je interesses er echt in terug komen. We helpen je al je twijfels weg te nemen. Zo maak je een goede keuze. Kijk bij het kopje 'livechat' wanneer je met onze studenten kunt chatten.

En nu?

Praat erover 
We vertellen je vandaag veel. Praat er daarom de komende dagen over. Vinden je ouders dat deze opleiding bij je past? Wat vinden je vrienden en je mentor? Praten met anderen kan je helpen. Het bevestigt dat je de juiste keuze maakt of laat je andere mogelijkheden zien. Je komt via via vast iemand op het spoor die deze opleiding doet of werkt in het beroep dat jij voor ogen hebt. Praat je liever met iemand van Zuyd over je studiekeuze? Mail dan onze studiekeuzeadviseur via studiekeuzeadvies@zuyd.nl.

Ben je al enthousiast? Schrijf je dan direct in voor de opleiding!

Houd contact
Wil jij op de hoogte blijven van Accountancy? Volg ons dan op Instagram en Facebook. Heb je vragen tijdens de Online Open Dag, dan is Nathalie Mertens bereikbaar op 06-21583385. Na de Open Dag kun je contact opnemen met ons secretariaat, +31 (0)46 420 70 24, accountancy.financecontrol@zuyd.nl