Oriëntaalse talen en communicatie

Deze online open dag is al geweest!

Op zaterdag 6 maart kon je hier live presentaties volgen en chatten met studenten tijdens de online open dag. Nu vind je hier video's en verhalen van studenten. Meer weten over de opleiding? Ga naar de opleidingspagina van:

Na je opleiding

Je wordt opgeleid tot een veelzijdige interculturele communicatieprofessional voor internationale bedrijven, overheidsinstellingen en non-profitorganisaties die gevestigd zijn in of die zaken (willen) doen in of met de regio die jij kiest. Je kunt aan de slag in het buitenland of in Nederland. Deze vier afgestudeerden vertellen je over hun werk. 

Is dit iets voor jou?

Enthousiast? Als je je hierin herkent, past Oriëntaalse Talen en Communicatie bij jou:

  • Ben je nieuwsgierig naar andere culturen en het Midden- en Verre Oosten?
  • Leg je gemakkelijk contact met anderen?
  • Ben je geïnteresseerd in communicatie en marketing?
  • Heb je aanleg voor talen?
  • Werk je graag samen in een multicultureel team?
  • Ben je een doorzetter?

 Twijfels of toch niet helemaal wat je zoekt? Misschien past een van deze opleidingen ook wel bij je: 

Dit is het!

Kom kennismaken
Een open dag geeft je een goed beeld. Wil je echt weten hoe het is bij Zuyd? Kom dan proefstuderen. Een eerstejaars student neemt je (online) een dag mee naar alle lessen, werkgroepen en koffiebreaks. Of je volgt een (online) programma dat de opleiding speciaal voor jou heeft samengesteld. Zien we je snel weer?

Kom proefstuderen

Kijkje achter de schermen
Britt neemt je op Instagram mee achter de schermen en beantwoordt al je vragen over de opleiding. "OTC ambassadeur zijn is super! Hiermee kan ik toekomstige studenten de duidelijkheid geven die ik zelf ook zocht." 

 

 

En nu?

Praat erover 
Een opleiding kies je niet alleen. Vinden je ouders dat deze opleiding bij je past? Wat vinden je vrienden en je mentor? Praten met anderen kan je helpen. Het bevestigt dat je de juiste keuze maakt of laat je andere mogelijkheden zien. Je komt via via vast iemand op het spoor die deze opleiding doet of werkt in het beroep dat jij voor ogen hebt.

Praat je liever met iemand van Zuyd over je studiekeuze? Mail dan onze studiekeuzeadviseur via studiekeuzeadvies@zuyd.nl

Houd contact
Wil jij op de hoogte blijven van Oriëntaalse Talen en Communicatie? Volg ons dan op Instagram en Facebook