Communication and Multimedia Design

Live presentatie: ons Instituut

Edwin Jacobs, directeur van het Maastricht Institute of Arts, vertelt je alles wat je moet weten over ons instituut op zaterdag 12 februari om:

Over de opleiding

Opleidingsmanager Koen vertelt waarom CMD’ers nodig zijn in deze wereld en wat jij kunt verwachten van deze opleiding. 

Kijken in de werkplaatsen

Onze studenten brengen veel tijd door in de werkplaatsen. Ook vandaag. Daarom hebben we 6 livestreams voor je. Kijk rond in de andere werkplaatsen waar onze studenten werken met bijvoorbeeld hout, keramiek en metaal. 

CMD'ers in de praktijk

Voor jou als studiekiezer is het misschien interessant om te zien waar je na een paar jaar CMD zou kunnen staan, zodat je wat perspectief hebt over de opleiding. Deze video’s, gemaakt door CMD studenten in jaar 3 en 4, geven een goed beeld van wat CMD inhoudt en hoe CMD’ers passen in de praktijk van de creatieve industrie.

Bekijk onze studiegids

Studiegids CMD
 

Download onze brochure in het Nederlands of Engels

Is dit iets voor jou?

Enthousiast? Als je je hierin herkent, past Communication and Multimedia Design bij jou:

  • Affiniteit met computers
  • Creatieve duizendpoot
  • Brede interesse
  • Open voor nieuwe ontwikkelingen en veranderingen in de wereld om je heen
  • Nieuwsgierig en kritisch

Twijfels of toch niet helemaal wat je zoekt? Misschien past een van deze opleidingen ook bij je. Klik op de link en ga naar de open dag:

Dit is het!

Kom kennismaken
Wil je echt weten hoe het is bij Zuyd? Kom dan proefstuderen. Want door een aantal onderdelen van CMD te ervaren, krijg je een realistisch beeld van de opleiding. Je bent al meer in contact met ons en andere potentiële studenten. En eigenlijk kun je dan pas een goed besluit nemen! Zien we je snel weer?

Kom proefstuderen

Meer over de opleiding
Wil je meer weten over onder andere studieopbouw en toelatingseisen? 

Bekijk de opleidingspagina
Deze opleiding is onderdeel van het Maastricht Institute of Arts

En nu?

Praat erover 
We vertellen je vandaag veel. Praat er daarom de komende dagen over met je ouders, je vrienden of je mentor. Dat bevestigt dat je de juiste keuze maakt of laat je andere mogelijkheden zien. Praat je liever met iemand van Zuyd over je studiekeuze? Mail dan onze studiekeuzeadviseur via studiekeuzeadvies@zuyd.nl of maak een afspraak voor een online adviesgesprek.

Ben je al enthousiast? Schrijf je dan direct in voor de opleiding!

Houd contact
Neem contact met al je vragen contact met ons op. Wil jij op de hoogte blijven van Communication and Multimedia Design? Volg ons dan op Instagram en Facebook.