Verpleegkunde

Welkom

Op zaterdag 20 november 2021 kun je op onze locatie terecht voor een open dag. Kun je er niet bij zijn? Je vindt dan op deze pagina de links waarmee je alle presentaties online kunt bijwonen. Daarnaast zijn er chatsessies en meet & greets van de voltijd en de deeltijd opleiding en van de technische leerroute, daarnaast kun je ook chatten over stage, internationalisering en het driejarige traject voor vwo'ers. 

Wil je onze open dag toch op locatie bezoeken, meld je dan even aan via deze pagina.

De opleiding Verpleegkunde

De video's geven je meer informatie over de opleiding. 

Technische leerroute: word jij operatie-assistent of anesthesiemedewerker?

Hier vind je informatie over de opleidingen tot  operatie-assistent of anesthesiemedewerker. 

Video's Technische leerroute:

  • coördinator Ad vertelt over de Technische leerroute: waartoe leidt deze variant op, opzet en bijzonderheden van deze opleiding
  • de OK van Zuyderland: studenten Maxime, operatie-assistent, en Randy, anesthesiemedewerker nemen je mee
  • operatie-assistent bij MUMC+: Danique vertelt
  • anesthesiemedewerker bij MUMC+: Joep vertelt
  • werken bij het Laurentiusziekenhuis
  • werken bij Viecuri

Meer over werken in deze ziekenhuizen

Hieronder vind je de brochures over werken in de diverse ziekenhuizen

Liever een-op-een?

Wil je een-op-een met een student praten over de studie en het studentenleven? Daarvoor je deze chat gebruiken. 

Wil je liever een persoonlijk gesprek met een van onze docenten, dan kunnen we daarvoor een afspraak inplannen. Stuur een mail naar ons secretariaat, dan nemen we contact met je op. 

Vraag het een student

brochure Verpleegkunde

Factsheet varianten

Factsheet opleidingsvarianten

Is dit iets voor jou?

Waarom kiezen voor Verpleegkunde
Je wil graag iets betekenen voor mensen, in het bijzonder als ze een zorgvraag hebben. Je bent communicatief sterk en werkt graag samen, gaat zorgvuldig te werk en staat stevig in je schoenen. Je hebt naast interesse in mensen ook interesse in zorgtechnologie.

Waarom kiezen voor de Technische Leerroute
Je past in een operatieteam als je geïnteresseerd bent in de technische ontwikkeling rondom operaties. Je bent niet mensenschuw, houdt van een uitdaging en wilt veilige zorg geven aan patiënten in een dynamische en technische werkomgeving samen met andere zorgprofessionals.

Verpleegkunde in deeltijd
Heb je twee jaar werkervaring, dan kun je werken en leren combineren in de deeltijd opleiding. Lees meer daarover op de website van Zuyd Professional en kijk in de brochure opleidingsvarianten.

Duaal variant voor mbo'ers
In het verkorte traject voor mbo’ers kun je vanaf het tweede jaar overstappen naar de duaal variant van de opleiding: een combinatie van werken en leren. Er zijn twee varianten:

  • Klinische zorg
  • Ouderenzorg

In het verkorte traject voor vwo'ers kun je niet duaal studeren. Meer informatie vind je in de brochure over de opleidingsvarianten.

Twijfels of toch niet helemaal wat je zoekt?
Misschien past een van onderstaande opleidingen ook bij je. Of bekijk op de overzichtspagina alle gezondheidszorgopleidingen.

Naar overzichtpagina Gezondheidszorg

Dit is het!

Kom kennismaken
Wil je echt weten hoe het is bij Zuyd? Kom dan proefstuderen. Een eerstejaars student neemt je (online) een dag mee naar alle lessen, werkgroepen en koffiebreaks. Of je volgt een (online) programma dat de opleiding speciaal voor jou heeft samengesteld. Zien we je snel weer?

Kom proefstuderen

En nu?

Praat erover 
We vertellen je vandaag veel. Praat er daarom de komende dagen over. Vinden je ouders dat deze opleiding bij je past? Wat vinden je vrienden en je mentor? Praat je liever met iemand van Zuyd over je studiekeuze? Mail dan onze studiekeuzeadviseur via studiekeuzeadvies@zuyd.nl

Ben je al enthousiast? Schrijf je dan direct in voor de opleiding!

Houd contact
Volg ons dan op Facebook, Instagram of LinkedIn. Je kunt ook je vragen stellen via +31 (0)45 400 63 94 of secretariaat.verpleegkunde@zuyd.nl.