Mens en Techniek | Biometrie

Welkom

Op zaterdag 20 november 2021 kun je op onze locatie terecht voor een open dag. Kun je er niet bij zijn? Je vindt dan op deze pagina de link voor een online opleidingspresentatie. Je kunt meeluisteren om 11.00 en om 14.00 uur.

Wil je onze open dag toch op locatie bezoeken, meld je dan even aan via deze pagina.

Aan de slag

Je kunt veel meten aan het lichaam. Hoe werkt dat precies? In de demonstraties hieronder laten we dat zien. Je ziet hoe we spieractiviteit, longfunctie en hersenactiviteit meten. Ook zie je hoe je het draadloze bewegingsanalyse pak gebruikt. 

Studeren en corona

Hoe is het om tijdens corona aan een studie te beginnen? Onze eerstejaarsstudent Vanghelis vertelt hoe dit voor hem was. Wat vindt hij van Mens en Techniek | Biometrie? Hoe volg je colleges en lessen? Je ziet het in de serie Studeren door corona niet altijd even fijn van L1. 

Bekijk de aflevering

Verkort traject voor vwo'ers

In deze presentatie door Esther Bols staat het verkort traject voor vwo’ers centraal. Onze opleiding kun je namelijk ook in minder tijd doen, mits je een vwo-diploma op zak hebt. Bekijk snel de video voor meer informatie. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Op de pagina met alle gezondheidszorgopleidingen zit Esther klaar om al je vragen te beantwoorden.

Is dit iets voor jou?

Enthousiast? Als je je hierin herkent, past Mens en Techniek | Biometrie bij jou:

  • Kun je systematisch en nauwkeurig werken?
  • Heb je affiniteit met natuurkunde, wiskunde en biologie?
  • Kun je goed iets aan anderen uitleggen?
  • Wil je graag met mensen werken, maar vind je het ook een uitdaging om te weten hoe iets (technisch) werkt? 

Twijfels of toch niet helemaal wat je zoekt? Misschien past een van deze opleidingen ook bij je. Klik op de link en ga naar de open dag:

Dit is het!

Kom kennismaken
Wil je echt weten hoe het is bij Zuyd? Kom dan proefstuderen. Een eerstejaars student neemt je (online) een dag mee naar alle lessen, werkgroepen en koffiebreaks. Of je volgt een (online) programma dat de opleiding speciaal voor jou heeft samengesteld. Zien we je snel weer?

Kom proefstuderen

 

En nu?

Praat erover 
We vertellen je vandaag veel. Praat er daarom de komende dagen over. Vinden je ouders dat deze opleiding bij je past? Wat vinden je vrienden en je mentor? Praat je liever met iemand van Zuyd? Mail dan onze studiekeuzeadviseur via studiekeuzeadvies@zuyd.nl

Ben je al enthousiast? Schrijf je dan direct in voor de opleiding!

Houd contact
Volg ons op Instagram en Facebook