Logopedie

Deze online open dag is al geweest!

Op zaterdag 21 november kon je hier live presentaties volgen en chatten met studenten tijdens de online open dag. Nu vind je hier video’s over de opleiding. Binnenkort wordt deze pagina aangevuld met delen van de presentaties. Meer weten over de opleiding? Ga naar de opleidingpagina van Logopedie.

Studenten vertellen

We hebben je zóóó veel te vertellen. Het is ontzettend jammer dat dat niet op locatie kan. Wij hebben video's gemaakt waarin studenten hun persoonlijke verhaal vertellen. De video's duren ongeveer 1 minuut, je bent er zo doorheen. 

Iets lager op de pagina nemen studenten je mee in de lessen en praktijklokalen en komen inhoudelijke thema's als stem en gehoor aan bod.

Neem een kijkje in onze praktijklokalen

Stem

Om te kunnen communiceren is het belangrijk om een goede stem te hebben. Hier zie je hoe je met een computer de stem kunt meten.
 

Gehoor

Tijdens de opleiding leer je hoe je een gehoortest moet afnemen. In deze video zie je hoe dat in zijn werk gaat.

Neurologie

In deze video zie je hoe studenten een les volgen op het gebied van neurologie. De docent werkt in deze les met een cliënt, die na een hersenbloeding problemen heeft met de taal

Werken met kinderen

Neem een kijkje in ons spraak- en taallokaal. Studenten laten zien wat je kunt doen tijdens een onderzoek of behandeling met kinderen.

Versneld traject voor vwo'ers

In deze presentatie door Esther Bols staat het versneld traject voor vwo’ers centraal. Onze opleiding kun je namelijk ook versneld doen, mits je een vwo-diploma op zak hebt. Bekijk snel de video voor meer informatie. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Op de pagina met alle gezondheidszorgopleidingen zit Esther klaar om al je vragen te beantwoorden.

Is dit iets voor jou?

Enthousiast? Is communicatie je passie, ben je ondernemend en creatief? Vind jij het interessant om de hulpvraag van een cliënt op het gebied van spraak, taal, stem en gehoor aan te pakken? Dan is logopedie zeker iets voor jou! 

Twijfels of toch niet helemaal wat je zoekt? Misschien past een van deze opleidingen ook bij je. Klik op de link en ga naar de open dag. Of ga naar de overzichtpagina van alle gezondheidszorgopleidingen.

Naar overzichtspagina Gezondheidszorg en Welzijn

Dit is het!

Kom kennismaken
Een open dag geeft je een goed beeld. Wil je echt weten hoe het is bij Zuyd? Kom dan proefstuderen. Een eerstejaars student neemt je (online) een dag mee naar alle lessen, werkgroepen en koffiebreaks. Of je volgt een (online) programma dat de opleiding speciaal voor jou heeft samengesteld. Zien we je snel weer?

Kom proefstuderen

En nu?

Praat erover 
We vertellen je vandaag veel. Praat er daarom de komende dagen over. Vinden je ouders dat deze opleiding bij je past? Wat vinden je vrienden en je mentor? Praten met anderen kan je helpen. Het bevestigt dat je de juiste keuze maakt of laat je andere mogelijkheden zien. Je komt via via vast iemand op het spoor die deze opleiding doet of werkt in het beroep dat jij voor ogen hebt.

Praat je liever met iemand van Zuyd over je studiekeuze? Mail dan onze studiekeuzeadviseur via studiekeuzeadvies@zuyd.nl

Ben je al enthousiast? Schrijf je dan direct in voor de opleiding!

Houd contact
Wil jij op de hoogte blijven van Logopedie? Volg ons dan op Instagram en Facebook.  

Kijk rond in ons gebouw...