HBO-ICT en ICT AD

Deze online open dag is al geweest!

Op zaterdag 20 maart kon je hier live presentaties volgen en chatten met studenten tijdens de online open dag. Nu vind je hier video’s over de opleiding. Meer weten over de opleiding? Ga naar de opleidingpagina van HBO-ICT of ICT ad.

Onze ICT community

De ICT Community bruist van energie, leuke initiatieven en nog veel meer. Samen staan we sterk, dat is de centrale gedachte van onze community. Stralend middelpunt Josianne laat je zien wat onze ICT Community jou allemaal kan opleveren.

Aan de slag!

Om je een beter beeld te geven van de mogelijkheden binnen de opleiding ICT vind je hier vier online workshops.

 1. Ethical Hacking
  Wat dacht je bijvoorbeeld van een keer legaal inbreken bij een bedrijf tijdens de workshop Ethical Hacking? Docent Roland vertelt je er alles over.
 2. Artificial Intelligence
  Iedereen heeft de mond vol van kunstmatige intelligentie. Maar wat is het nu echt en hoe kun je het inzetten? Docent-onderzoeker Jim weet er alles van en kan het je bovendien goed uitleggen.
 3. Human Computer Interaction
  Crappy interfaces, ze zijn helaas nog steeds aan de orde van de dag. Maar hoe zorg je nu voor duidelijke en goed toepasbare technische oplossingen? Dat leer je tijdens de workshop Human Computer Interaction.
 4. Programmeren
  Programmeren kun je leren. Jim neemt je in deze workshop mee in de wondere wereld van de bouwstenen voor het maken van software…

Interviews met onze studenten

Deze studenten vertellen hoe leuk en interessant het is om bij ons te studeren. Wat zou jij straks zeggen als je bezig bent met de opleiding?

Is dit iets voor jou?

Wil jij slimme ICT-systemen bouwen met behulp van Artificial Intelligence? Lijkt het je leuk om een app te bouwen voor een mobiele telefoon? Of duik je liever in de wereld van cybercrime? Studeer je HBO-ICT bij Zuyd dan werk je aan en met de nieuwste inzichten en technologieën op ICT-gebied. Door de kleinschalige opzet, voelt de opleiding als een familie waarbij je iedereen snel leert kennen.

Twijfels of toch niet helemaal wat je zoekt? Misschien past een van deze opleidingen ook bij je. Klik op de link en ga naar de open dag:

Waar kom je terecht?

En voor je het weet zijn de vier jaar omgevlogen en kun je aan de slag met je diploma op zak. Waar kom je dan terecht? Op welke vacatures kun je solliciteren? Een greep uit de vacatures waarop je straks kunt solliciteren.

ICT vacatureboekje (in pdf)

Of liever doorstuderen?

Kies jij ervoor om door te studeren? Onze HBO ICT opleiding sluit goed aan op meerdere masteropleidingen. Bij Maastricht University (UM) en de Open Universiteit (OU) kun je zonder schakelprogramma beginnen. Ook met de TU Eindhoven hebben wij afspraken gemaakt zodat jij een soepele doorstroom kunt maken. Wil je hier meer over weten? Check dan onze website.

Dit is het!

Kom kennismaken
Een open dag geeft je een goed beeld. Wil je echt weten hoe het is bij Zuyd? Kom dan proefstuderen. Een eerstejaars student neemt je (online) een dag mee naar alle lessen, werkgroepen en koffiebreaks. Of je volgt een (online) programma dat de opleiding speciaal voor jou heeft samengesteld. Zien we je snel weer?

Kom proefstuderen

Let op
Aanmelden voor de proefstudeersessies van 29 maart en 1 april is mogelijk tot en met maandag 22 maart a.s. 

En nu?

Praat erover 
We vertellen je vandaag veel. Praat er daarom de komende dagen over. Vinden je ouders dat deze opleiding bij je past? Wat vinden je vrienden en je mentor? Praten met anderen kan je helpen. Het bevestigt dat je de juiste keuze maakt of laat je andere mogelijkheden zien. Je komt via via vast iemand op het spoor die deze opleiding doet of werkt in het beroep dat jij voor ogen hebt.

Praat je liever met iemand van Zuyd over je studiekeuze? Mail dan onze studiekeuzeadviseur via studiekeuzeadvies@zuyd.nl

Ben je al enthousiast? Schrijf je dan direct in voor de opleiding!

Houd contact
Wil jij op de hoogte blijven van HBO-ICT? Volg ons dan op Instagram en Facebook.

Studeren met een uitdaging

Heb jij een uitdaging? In deze video legt studiekeuzeadviseur Lilian je uit wat de mogelijkheden en faciliteiten hiervoor zijn bij Zuyd in het algemeen én bij de ICT Academie in het bijzonder.