Fysiotherapie

Deze online open dag is al geweest!

Op zaterdag 20 maart kon je hier live presentaties volgen en chatten met studenten tijdens de online open dag. Nu vind je hier video’s over de opleiding. Meer weten over de opleiding? Ga naar de opleidingpagina van Fysiotherapie.

Für unsere Deutsche Studierende gibt es auch eine Deutsche Seite.

 Zur Deutschen Site

Für unsere Deutsche Besucher gibt es auch eine Deutsche Seite.

Zur Deutschen Seite

Verkort vwo traject

Ben je vwo’er, dan kun je je opleiding misschien in minder tijd afronden zodat je al na 3 jaar kunt doorstromen naar een master. 

In onderstaande video hoor je alles wat je moet weten over dit verkorte traject. 

Heb je na het bekjiken van de video nog vragen over dit traject? Neem dan contact op met esther.bols@zuyd.nl

Bekijk de video

Bekijk deze video's

 • Rondleiding door Ogier
  Student Ogier neemt je mee naar de opleiding.
 • Dit moet je allemaal weten
  Docenten Helge en Alex presenteren in deze videopresentatie de belangrijkste zaken die je moet weten over Fysiotherapie studeren bij Zuyd.
 • De leukste plekjes op de opleiding
  Docent Hub laat je de leukste en belangrijkste plekken zien van de opleiding.
 • Met een vwo-diploma sneller je opleiding afronden
  Heb je een vwo-diploma, dan kun je de opleiding sneller afronden. Bekijk snel de video voor meer informatie. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Op deze pagina zit Esther van 13.00-14.00 uur voor je klaar voor het beantwoorden van vragen.

Studeren bij een topleiding

Als je voor Fysiotherapie bij Zuyd kiest, dan kom je studeren bij een topopleiding. Fysiotherapie is namelijk door de Keuzegids Hbo 2021 onderscheiden met het predicaat Topopleiding.

Dit is het!

Kom kennismaken
Een open dag geeft je een goed beeld. Wil je echt weten hoe het is bij Zuyd? Kom dan meelopen. Een eerstejaars student neemt je (online) een dag mee naar alle lessen, werkgroepen en koffiebreaks. Of je volgt een (online) programma dat de opleiding speciaal voor jou heeft samengesteld. Zien we je snel weer?

Kom meelopen


Heb je nog vragen?
Praat je liever met iemand van Zuyd over je studiekeuze? Mail dan onze studiekeuzeadviseur via studiekeuzeadvies@zuyd.nl
Je kunt altijd chatten met onze buddies in een 1-op-1 gesprek via onze chatfunctie. Buddies zijn studenten die je graag helpen met je studiekeuze.  
Op de open dag kun je tussen 10.00 en 15.00uur terecht in de open chat ruimte. 

Start de chat

Praat erover 
We vertellen je vandaag veel. Praat er daarom de komende dagen over. Vinden je ouders dat deze opleiding bij je past? Wat vinden je vrienden en je mentor? Praten met anderen kan je helpen. Het bevestigt dat je de juiste keuze maakt of laat je andere mogelijkheden zien. Je komt via via vast iemand op het spoor die deze opleiding doet of werkt in het beroep dat jij voor ogen hebt.

Ben je al enthousiast? Schrijf je dan direct in voor de opleiding!

Houd contact
Wil jij op de hoogte blijven van Fysiotherapie? Volg ons dan op Facebook. Je kunt ons ook mailen via  fysiotherapie@zuyd.nl
 

Is dit iets voor jou?

Enthousiast? Of twijfel je nog en is het toch niet helemaal wat je zoekt? Misschien past een van onderstaande opleidingen ook bij je. Klik op de link en ga naar de open dag. Of ga naar de pagina van het interessegebied Gezondheidszorg en Welzijn.

Naar overzichtspagina Gezondheidszorg en Welzijn