Ergotherapie

Deze online open dag is al geweest!

Op zaterdag 21 november kon je hier live presentaties volgen en chatten met studenten tijdens de online open dag. Nu vind je hier video’s over de opleiding. Binnenkort wordt deze pagina aangevuld met delen van de presentaties. Meer weten over de opleiding? Ga naar de opleidingpagina van Ergotherapie.

Versneld traject voor vwo'ers

Ben je vwo’er en wil je weten of je in aanmerking komt om deze opleiding versneld af te ronden zodat je al na 3 jaar door kan stromen naar een master? In deze video vertelt Esther Bols (coördinator) je alles wat je moet weten over het versneld traject voor vwo’ers. 

Bekijk de video

Erfahrung eines deutschen Studenten

In diesem Video spricht Julia auf Deutsch darüber, wie es ist, als Deutsche Ergotherapie zu studieren bei Zuyd.

Landelijke campagne Ergo je leeft

De opleiding ergotherapie neemt deel aan de landelijke campagne ‘Ergojeleeft’. Dit doen wij in samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam (HvA), de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), De Hanzehogeschool in Groningen, De Hogeschool Rotterdam, Pro Eduction en Ergotherapie Nederland. Met deze campagne wordt een beter beeld gegeven van wat een ergotherapeut zoal doet en wat het inhoudt om ergotherapie te studeren. Wil jij weten of ergotherapie echt bij jou past? Kijk dan op de website of volg de campagne op Instagram en blijf op de hoogte.

Naar de website

Is dit iets voor jou?

Ben je door deze open dag enthousiast geworden en wil jij ergotherapie studeren? Meld je dan nu aan via Studielink! Twijfels of toch niet helemaal wat je zoekt? Misschien past een van deze opleidingen ook bij je. Klik op de link en ga naar de open dag.

Dit is het!

Kom kennismaken
Een open dag geeft je een goed beeld. Wil je echt weten hoe het is bij Zuyd? Kom dan proefstuderen. Een eerstejaars student neemt je (online) een dag mee naar alle lessen, werkgroepen en koffiebreaks. Of je volgt een (online) programma dat de opleiding speciaal voor jou heeft samengesteld. Zien we je snel weer?

Kom proefstuderen

En nu?

Praat erover 
We vertellen je vandaag veel. Praat er daarom de komende dagen over. Vinden je ouders dat deze opleiding bij je past? Wat vinden je vrienden en je mentor? Praten met anderen kan je helpen. Het bevestigt dat je de juiste keuze maakt of laat je andere mogelijkheden zien. Je komt via via vast iemand op het spoor die deze opleiding doet of werkt in het beroep dat jij voor ogen hebt.

Praat je liever met iemand van Zuyd over je studiekeuze? Mail dan onze studiekeuzeadviseur via studiekeuzeadvies@zuyd.nl

Ben je al enthousiast? Schrijf je dan direct in voor de opleiding!

Houd contact
Wil jij op de hoogte blijven van Ergotherapie? Volg ons dan op Instagram en Facebook

Kijk rond in ons gebouw...