Engineering

Deze online open dag is al geweest!

Op zaterdag 21 november kon je hier live presentaties volgen en chatten met studenten tijdens de online open dag. Nu vind je hier video’s over de opleiding. Binnenkort wordt deze pagina aangevuld met delen van de presentaties. Meer weten over de opleiding? Ga naar de opleidingpagina van Engineering.

Studenten vertellen over de eerste 8 weken van de opleiding Engineering

Wil je in een paar minuten te weten komen wat je kunt verwachten? Bekijk dan snel deze video waar onze studenten en docenten jou vertellen en laten zien wat zij de eerste acht weken van de studie al hebben geleerd en gemaakt.

Een rondleiding door onze labs

Wij vinden het oh zo jammer dat we jou vandaag niet live op locatie kunnen ontvangen. We hebben namelijk hele leuke labs waar je goed de sfeer kunt proeven. Maar niet getreurd, we hebben speciaal voor jou een video gemaakt van alle labs. Onze docenten vertellen meer. Hopelijk kunnen we jou snel nog op locatie ontvangen zodat je zelf eens aan de slag kunt.

Is dit iets voor jou?

Enthousiast? Engineering past bij jou als je je hierin herkent:

Hou jij ervan om tastbare producten te bouwen, om te experimenteren, te testen en te maken? En vind je dan ook nog techniek leuk? Denk aan technieken als 3D-printen en het maken én programmeren van printplaten en nog véél meer. Bij ons leer je tastbare producten te maken die ook nog eens bijdragen aan onze maatschappij. 

Twijfels of toch niet helemaal wat je zoekt? Misschien past een van onderstaande opleidingen ook bij je. Klik op de link en ga naar de open dag.

Je kunt ook de pagina Techniek en ICT bekijken. 

Dit is het!

Kom kennismaken
Een open dag geeft je een goed beeld. Wil je echt weten hoe het is bij onze opleiding? Meld je dan alvast aan voor een proefstudeersessie. Wanneer de data bekend zijn nemen wij contact met jou op.

Kom proefstuderen

En nu?

Praat erover 
We vertellen je vandaag veel. Praat er daarom de komende dagen over. Vinden je ouders dat deze opleiding bij je past? Wat vinden je vrienden en je mentor? Praten met anderen kan je helpen. Het bevestigt dat je de juiste keuze maakt of laat je andere mogelijkheden zien. Je komt via via vast iemand op het spoor die deze opleiding doet of werkt in het beroep dat jij voor ogen hebt.

Praat je liever met iemand van Zuyd over je studiekeuze? Mail dan onze studiekeuzeadviseur via studiekeuzeadvies@zuyd.nl

Ben je al enthousiast? Schrijf je dan direct in voor de opleiding!

Houd contact
Wil jij op de hoogte blijven van Engineering? Volg ons dan op Facebook.

Kijk rond in ons gebouw...