Engineering

Deze online open dag is al geweest!

Op zaterdag 20 maart kon je hier live presentaties volgen en chatten met studenten tijdens de online open dag. Nu vind je hier video’s over de opleiding. Meer weten over de opleiding? Ga naar de opleidingpagina van Engineering.

Studenten vertellen

Is dit iets voor jou?

Hou jij ervan om tastbare producten te bouwen, om te experimenteren, te testen en te maken? En vind je ook nog techniek leuk? Dan is de opleiding Engineering iets voor jou.

Denk aan technieken als 3D-printen, het maken én programmeren van printplaten en nog veel meer. Bij ons leer je tastbare producten te maken die bijdragen aan onze maatschappij.

Twijfels of toch niet helemaal wat je zoekt? Misschien past een van onderstaande opleidingen ook bij je. Klik op de link en ga naar de open dag.

Je kunt ook de pagina Techniek en ICT bekijken. 

Dit is het!

Kom kennismaken
Een open dag geeft je een goed beeld. Wil je echt weten hoe het is bij onze opleiding? Meld je dan alvast aan voor een proefstudeersessie. Wanneer de data bekend zijn nemen wij contact met jou op.

Kom proefstuderen

En nu?

Praat erover 
We vertellen je vandaag veel. Praat er daarom de komende dagen over. Vinden je ouders dat deze opleiding bij je past? Wat vinden je vrienden en je mentor? Praten met anderen kan je helpen. Het bevestigt dat je de juiste keuze maakt of laat je andere mogelijkheden zien. Je komt via via vast iemand op het spoor die deze opleiding doet of werkt in het beroep dat jij voor ogen hebt.

Praat je liever met iemand van Zuyd over je studiekeuze? Mail dan onze studiekeuzeadviseur via studiekeuzeadvies@zuyd.nl

Ben je al enthousiast? Schrijf je dan direct in voor de opleiding!

Houd contact
Wil jij op de hoogte blijven van Engineering? Volg ons dan op Facebook.