Applied Science

Deze online open dag is al geweest!

Op zaterdag 20 maart kon je hier live presentaties volgen en chatten met studenten tijdens de online open dag. Nu vind je hier video’s over de opleiding. Meer weten over de opleiding? Ga naar de opleidingpagina van Applied Science.

Uniek in Nederland

De opleiding Applied Science aan Zuyd Hogeschool is uniek in Nederland. Ontdek hier waarom.

Voorlichting

Hoe zit de opleiding in elkaar? Wat ga je leren en wat kun je daarmee na je studie? 

Werken in kleine teams. Je docent is je coach

Wat betekent dat eigenlijk? En wat zijn de voordelen van de campus als je meer dan 100 bedrijven als directe buren hebt? Studenten Rianne en  Max en docent, coach Cor vertellen erover.

Gun jezelf een boost!

De opleiding Applied Science heeft samen met CHILL, naast het reguliere programma, ook een extra curriculair aanbod: de zogenaamde BOOST. Programma’s waarin studenten en ervaren professionals samen leren; kennis verdiepen en competenties ontwikkelen. Tosca en Fabienne over hun ervaring.  

Ik sta sterker in mijn schoenen

Imke vertelt over haar ontwikkeling als professional en als mens. “Het fijne aan een community is dat iedereen gelijk is, ideeën inbrengt, zijn eigen kwaliteiten heeft en dat er samen naar oplossingen wordt gezocht.”

Leren en werken met de beroepspraktijk

CHILL investeert vol enthousiasme in jong creatief talent om te kunnen innoveren. Als derde en vierde jaars student werk je met professionals om jouw ideeën te realiseren.

Is dit iets voor jou?

Enthousiast? Als je je hierin herkent, past Applied Science bij jou:

  • Je bent nieuwsgierig en experimenteert graag.
  • Je vindt het leuk om zaken uit te pluizen en problemen op te lossen.
  • Je kunt kritisch en logisch nadenken.
  • Je kunt goed samenwerken en bent zelfstandig en verantwoordelijk.
  • Je bent goed in exacte vakken zoals wiskunde en scheikunde.

 Twijfels of toch niet helemaal wat je zoekt? Misschien past een van deze opleidingen ook bij je. Klik op de link en ga naar de open dag:

Meeloopdagen en proefstuderen

In afwachting van de ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben wij nog geen data voor onze meeloopdagen ingepland. Je kunt je wel al inschrijven. Wij nemen contact met je op zodra er duidelijkheid is.

Houd me op de hoogte

Trek jij hem aan? Schrijf je in!

We verwelkomen je graag als student bij onze community. Het dragen van deze unieke labjas maakt je onderdeel van onze community; een speciale club studenten, docenten en professionals met een gedeelde passie voor chemie.

Schrijf je in voor de opleiding

Meer weten over de opleiding Applied Science?

Hoever ben je met je studiekeuze? Kunnen we je hierbij nog helpen? We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Je kunt je vragen mailen aan appliedscience@zuyd.nl